Zpět

PRIVATE_01

stadium: realizace
datum realizace: 01 2015
přibližná cena: neuveden
subdodavatel: interierh
fotograf: Daniel Čáha

Popis objektu:

Návrh vestavby moderního interieru do bytu v novostavbě. Byt samotný je řešen v obývací části atypickými úhly. Což z něj z hlediska prostoru dělá zajímavý prostor, ale v návaznosti na vybavitelnost poměrně oříšek. Komplikované bylo především vyřešení rohů u kuchyňské linky do tvaru U, která je od obývací části opticky oddělena SDK podhledem, změnou povrchové úpravy TV zdi a barovým lemem s úpravou pro lahve. Na kuchyňskou část navazuje jídelní stůl a dále prostor obýváku s plasticky členěnou televizní stěnou osazenou na beton imitující stěrce. Jednotícím prvkem, který prochází celým interiérem je tvar písmene L, který nalezneme na všech truhlářských prvcích. V ložnici je aplikován stejný princip, skříň je orientována tak, aby pojala co nejvíce m3 úložných prostor. Je využit i prostor nad postelí. Skříň je vsazena do rámu, který prostupuje nad postel, kde je zamýšleno osazení bodového osvětlení. Interier je navržen pro mladý pár, takže finance byly tlačeny dolu. Nebyly zde použity žádné luxusní nebo atypické materiály. Snažili jsme se vytvořit interiér za pomocí běžně dostupných a standardních materiálů, které ve zvolené kombinaci budou vytvářet harmonický celek. Mezi zvolené materiály patří dřevodekor zastoupený laminem(konkrétně dub arlington), bílé lakované plochy v matném provedení a beton-imitující stěrka.